Yağmurlu Havada Sularımız Neden Boşa Akıyor.

Daha öncede bir çok defa videosunu yayınladığımız hem kendimizin çektiği hemde Sultangazi'de yaşayan takipcilerimizin bize gönderdiği görselleri bir çok defa paylaştık ve yetkililere ilettik ancak bir çözüm bulunmadı.

Sultangazi Cebeci mahallesi ve Malkoçoğlu mahallesinin kesiştiği noktada bulunan kavşak hemen her gün bir çok Sultangazi'li sürücü tarafından kullanılıyor ve yapılan uyarılara rağmen malesef dikkate alınmıyor.

Dinimizde israfın haram olduğu bizlere aktarılmış ve bu konunun hemen herkes tarafından bilindiği aşikar üstelik dünya genelinde ilerleyen yıllarda su sıkıntısının yaşanacağı aktarılıp ve ülkemizde bulunan bir çok barajın ise doluluk oranının olması gereken seviyenin altında olduğu haber bültenlerindede zaman zaman duyuruluyor.

Peki neden uyarılar dikkate alınmıyor ve bu alandaki görevli neden işini olması gerektiği gibi yapmıyor.

Daha öncede bir çok defa yaşadığımız olay bu sabah saatlerinde bir kere daha yaşandı ve görüntü ise Sultangazi'li bir takipcimiz tarafından bize iletildi İstanbul'da bugün sabah saatlerine kadar yağmur yağmasına ve bu alanın küçük bir bölge olmasına rağmen su fıskiyeleri sabaha kadar yağmur eşliğinde çalışarak boşa akıtılıyor üstelik büyük bir kısmı cadde üzerine serpilerek kazayada sebebiyet verilebiliyor.

Bir kere daha sayın Sultangazi belediyesi yetkililerini uyarıyoruz lütfen bu bölgede görev yapan personelinizi uyarınız ve işini daha titiz yapmasını isteyiniz milli servetimiz boşa akmasın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER