Yeniden Refah 50. Yıl Gençlik Şölenine Sultangazi Damga Vurdu

Haber/ Hasan Tik

Haftasonu gerçekleştirilen ve Yeniden Refah Partisi tarafından organize edilen Milligörüş'ün 50. yılı nedeni ile düzenlenen gençlik şöleni vatandaşlar ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Muhammed Fatih Erbakan: Yeniden Büyük Türkiye hedefini ancak kaliteli nesiller yetiştirerek gerçekleştirebiliriz.
 Peygamber Efendimiz (S.A.V.)'in sünnetine karşı, itikadı bozuk ilâhiyatçıların yetişmesine DUR DİYECEĞİZ inşallah şeklinde konuştu. 

Programa Sultangazi teşkilatının çalışmaları damga vurdu. Yeni kurulan bir parti olması hasebi ile bölgede yapılan her program vatandaşların ilgisini çekerken teşkilat mensupları düzenlenen şölende farkını birkere daha ortaya koydu. İlçe Başkanı Orhan Kara önderliğinde kalabalık bir teşkilat mensubu ile programa katılan ilçe yönetimi yeni göreve getirilen tanıtım başkanı Yasin Kul'un yürüttüğü organize ile programda en çok dikkat çeken unsur ve mahalle ilçe teşkilatı olarak hafızalara kazındı.

Programın başlangıcından bitimine kadar sloganlar atarak şölene ayrı bir renk katan Sultangazi teşkilatı aynı zamanda devasa boyuttaki yaptırılan afiş ile salonda bulunan herkesin taktirini topladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER