Yeniden Refah Partisi 50. Yıl Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Geçtiğimiz hafta Cebeci mahalle teşkilatının düzenlediği haftasonu kahvaltı programının ardından bu hafta ise 50. Yıl mahallesi teşkilatı mensupları kahvaltıda bir araya geldi.

Haber/ Hasan Tik

50. Yıl mahallesi Çakır Menemen ve Kahvaltı salonunda düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Orhan Kara, ilçe başkan yardımcısı Yasin Kul ve teşkilat mensupları katıldı. Ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan mahalle başkanı Taner Kızgın "50. Yıl Teşkilatı olarak kahvaltı programı düzenledik programımızı birlik ve beraberliğimizin, sevgi ve muhabbetimizin artması için gerçekleştirdik bu vesile ile davetimize icabet eden başta Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanımız, partimizin bayraktarı Orhan Kara beyefendi, Teşkilat başkanımız Yasin Kul beyefendi, Teşkilat komisyon başkanımız Vahdettin Kul beyefendi ve komisyonu ile mahalle teşkilatımız katıldılar Allah kendilerinden razı olsun. Yeniden Refah Partisi olarak yeniden büyük Türkiye'yi kurmak için vede güçlü bir Türkiye'yi kurmak için canla başla çalışıyoruz Allah bizleri bu davadan kaydırmasın inşaallah" ifadelerini kullandı.

Ardından ise İlçe başkan yardımcısı Yasin Kul yaptığı konuşmada " Öncelikle 50. Yıl mahalle başkanımız Taner Kızgın abimiz ve tüm yönetimini tebrik ediyoruz böyle bir programı gerçekleştirdikleri için kendisininde ifade ettiği gibi Yeniden Refah Partisi yeni bir dünyayı kurmak için çıktığı bu yolda elbetteki dikenli yolların olduğunun farkında olarak mücadele etmektedir tabiki bu dikenli yolları temizleyecek olan Yeniden Refah Partisinin cefakar teşkilat mensuplarıdır yeni bir dünyanın kuruluşuna vesile olmak için yaptıkları bu mücadelede elbetteki bu davanın kutlu olduğunun farkında olmaları hasebi ile sabahın bu vaktinde dahi bu programı gerçekleştirmek için ilçe başkanımız ve teşkilat mensuplarını buraya toplamış bu vesile ile öncelikle mahalle başkanımızı tebrik ediyoruz güçlü bir mahalle teşkilatı kurdu elhamdülillah diyoruz bu bayrağı en güzel şekilde taşıyorlar inşaallah bütün mahallelerimiz bu şekilde güçlü olurlar ki zaten güçlüler böyle devam ederler ise ilk seçimlerde partimizin bayrağını Sultangazi belediyesine dikeceğiz inşaallah" ifadelerini kullandı.

Son olarak kapanış konuşmasını yapan ilçe başkanı Orhan Kara ise ''Mahalle başkanımız Taner Kızgın kardeşimize, Teşkilat başkanımıza hassaten teşekkür ediyorum pazar sabahının bu saatinde 50. Yıl teşkilatı olarak birçok siyasi partinin bile yönetim olarak bir araya gelemediği şu günlerde pandemi sonrası elhamdülillah partimizin mahalle teşkilatı olarak bu kahvaltıyı bize hazırladılar hepinizin kesesine bereket ölmüşlerine rahmet Allah hepinizden razı olsun çok güzel günlerin müjdecisi olan partimizin çok yakında inşaallah ilk seçimlerde ne kadar büyük bir parti vede seçimlere hazırlanmış olduğunu meydanlarda gösterecektir biz buna tüm kalbimizle inanıyoruz Allah hepinizden razı olsun inşaallah önümüzdeki günlerde yine çeşitli programlarda bir araya geleceğiz ve davamıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz diyorum hepinize sevgi ve saygılarımı sanıyorum" ifadelerini kullandı.

Program yapılan kahvaltı ikramı ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2020, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER