Yeniden Refah Partisi Cebeci Mahalle Teşkilatı Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Haber/ Hasan Tik
Yeniden Refah Partisi Cebeci Mahalle teşkilatı hafta sonu düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.
Programa Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Orhan Kara, ilçe başkan yardımcısı Yasin Kul ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Cebeci mahalle başkanı Sefer Yumak yaptığı selamlama konuşmasında "Cebeci Mahalle teşkilatı olarak programımıza iştirak eden sayın ilçe başkanımız Orhan Kara' ya, teşkilat başkanımız ve başkan yardımcımıza, komisyonlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz bugün aynı zamanda kahvaltı programımızın akabinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında stant çalışmamız olacaktır. 

Önümüzdeki hafta sonu ise sabah namazı ve esnafımıza yönelik siftah çalışmamız olacaktır ve de broşür dağıtımı gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Orhan Kara ise yaptığı konuşmada "Cebeci mahalle başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum aynı zamanda yine onların organizesinde bulunan teşkilatlanma başkanımız ve de başkan yardımcımıza teşekkürlerimi sunuyorum Allah razı olsun kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ekibimiz görüldüğü gibi Elhamdülillah Cebeci mahallesi teşkilatı olarak hazırdır ve bundan sonra her gün daha da güçlenerek meydanlara ineceğiz partimizi görmezden gelenlere buradan mesaj göndermek istiyoruz bazı partilerin ilçe teşkilatlarının bile böyle bir ortamda bir araya gelemedikleri pandemi döneminde bizler Cebeci mahalle teşkilatı olarak bu programı organize ettik üye çalışmalarımız ve esnaf çalışmalarımız olacak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Allah razı olsun çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER