Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığından Kumanya Yerine Alıveriş Çeki

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığından Kumanya Yerine Alıveriş Çeki

Corona virüsüne nedeni ile maddi acıdan sorun yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için başlatılan yardım çalışmaları Ramazan ayınında gelmesi ile hız kazandı.

Bu kapsamda alışılmışın dışında bir çalışma yürüten Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe başkanlığı başkan Orhan Kara önderliğinde yürüttüğü çalışma ile ailelere erzak kumpanyası yerine temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için alışveriş çeki dağıtımı gerçekleştirdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda "Genel başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın emriyle  #covit19  Coronavirüs salgını sebebiyle mağduriyet yaşayan milletimize yönelik yardım çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Sultangazi  Teşkilatı olarak İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerine yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda Bu yıl #COVID19  #koronavirüs salgını sebebiyle çalışmalarımızı kumanya olarak değil, alışveriş kartı olarak yaklaşık 1000 ailemize ulaştırmış bulunmaktayız.

Cenab-ı Allah Kuran-I Kerim’de şöyle buyurmuştur.
Onlar hayırda birbirleriyle yarışırlar…(Ali İmran

Mübarek Ramazan’ı Şerif ayı’nın Ruhuna uygun yardımlaşma duygusuyla, Komşusu açken tok yatan bizden değildir, Hadisi şerefine binayen aşkla hayırda yarışan, Tarihinin her döneminde adaleti ve yardımlaşma duygusunu bütün insanlığa aktaran Milletimiz, Elbetteki bu zorlu sürecide Allah’ın yardımıyla, Hayır severlerimizin gayretiyle atlacağına olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Bütün Hayır severlerimize teşekkür ederiz" denildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 16:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan. Bahçe
Hasan. Bahçe - 4 yıl Önce

Yardım almak istiyorum

SIRADAKİ HABER