Yeniden Refah Partisi Sultangazi Teşkilatında Bayramlaşma Coşkusu

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Teşkilatında Bayramlaşma Coşkusu

Haber/ Hasan Tik

Siyaset hayatına hızlı bir giriş yapan eski başbakanlardan merhum Prof.Dr Necmettin Erbakan hocanın oğlu Dr. Muhammet Fatih Erbakan'ın liderliğini yaptığı Yeniden Refah Partisi teşkilatlarında bayram heyecanı yaşandı. 

Kurban bayramının 2. gününde ilçe teşkilat merkezinde bir araya gelen Sultangazi teşkilatı mensupları başkan Orhan Kara öncülüğünde Kurban bayramının manevi iklimini yaşarken başkan Kara tüm teşkilat mensupları ile bir bir bayramlaşarak bayramlarını tebrik etti.

Yiğitoğlu ve yardımcılarındanda Kara'ya ziyaret.

Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve yardımcılarıda aynı saatlerde Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Orhan Kara ve ekibine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Ev sahibi Kara misafirlerini kapıda ağırlayarak misafirperverlik örneği sergilerken Kara'nın makam odasında gerçekleşen bayramlaşmada Kurban bayramının manevi değeri ön planda tutularak her iki tarafında siyasi gündem ve değerlendirmelere değinmemeleri dikkat çekti Yiğitoğlu ve Kara Sultangazi'nin yıllar önceki yapısı ve yaşamış oldukları çocukluk anılarını anlatarak hatıralarını paylaşırken Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçe başkanı Orhan Kara ise şunları kaydetti.

Öncelikle siz değerli Ak Parti Sultangazi ilçe başkanımız sayın Süleyman Yiğitoğlu ve nezdinde ekibinize bize gerçekleştirmiş olduğunuz bu nazik bayram ziyareti nedeni ile teşekkürlerimi iletiyorum hoşgeldiniz dedi ardından kısa bir gündem değerlendirmesi yapan Kara: Ülkemiz malesef genel manada ekonomik bir sıkıntının yaşadığı süreçten geçiyor ama herşeyden önemlisi ahlak ve maneviyat acısından malesef ciddi problemler yaşıyoruz ve bunun en büyük örneğinide okullarımızda görüyoruz ancak toplumu örnek verirsek ilçemizin bir kesiminde gözle görülür bir düzelme olduğunu söyleyebiliriz.

Çünkü dikkat ederseniz sizlerde ilçemizde ve sokaklarda eskiden yaşanan uyuşturucu kullanıp kendini kaybeden gençliği eskisi kadar çok şükür göremiyoruz çünkü önceki dönemlerde malesef gençlerimiz bu illet nedenini ile kendilerini tamamen kaybedip tabiri caiz ise uçuşa geçmiş durumdaydılar ama bu sayının azalmasında muhtarlarımızında etkisi büyük sıkı bir çalışma gerçekleştiriyorlar kendilerini tebrik etmek gerekir şeklinde konuştu ve program çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2019, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER