Yigitoglu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Unutmadı !.

Haber/ Hasan Tik >>>>> AK Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Sultangazi'de faaliyet gösteren yerel basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

Ak Parti Sultangazi ilçe başkanlığı binasında gerçekleşen programda Yiğitoğlu, basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

"Değerli arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz ve hayırlı sabahlar diliyorum, bugün yeni bir hafta sabahına bizlerle başladığınız için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Dün 10 Ocak Pazar günü gazetecilerimizin özel günleriydi, bu anlamda hafta sonu kısıtlaması olması hasebiyle bugün haftanın ilk gününü sizlerle beraber kahvaltı ile başlamak istedik.

Kıymetli arkadaşlar, öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum, Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, çünkü zaman zaman bir siyasi parti olarak gazetecilerimiz ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz, zaman zaman sizler toplumun nabzını tutuyorsunuz ve bizlere aktarıyorsunuz, bu anlamda üzerimize düşen bazı sorumluluklarımız var ve bu sorumluluklarımızı da inşallah hep birlikte yerine getirmeye gayret göstereceğiz.

Bugün sizler ile birlikte, hem ilçemiz ile ilgili aktarımları paylaşımları karşılıklı konuşalım istedik, hem de İstanbul ve ülke gündemi ile ilgili karşılıklı sohbet etmek istedik. Pandemi sonrası ayrıca 2021 yılı üzerine değerlendirmelerimizi, teşkilatımız ile ilgili bilgilendirmelerimizi sizlerle paylaşmak istedik ifadelerini kullandı. Yiğitoğlu, kahvaltı sonrasında Gazetecilere günün anlam ve önemine binaen hediye takdiminde bulundu.

Sultangazi'nin Cep Televizyonu MERCEK TV ve yenimercek.com.tr olarak, AK Parti Sultangazi ilçe başkanı sayın Süleyman Yiğitoğlu'na, bu nazik daveti ve Gazetecileri bu önemli günde unutmayarak, aynı sofrada bir araya geldikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2021, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER