YSK Derneğinden Sultangazi'li Kadınlara Kahvaltılı 8 Mart Kutlaması.

Haber/ Hasan Tik Sultangazi'nin aktif derneği YSK Yeni Sultangazi Kastamonulular Derneği düzenlediği ikinci olan geleneksel aylık kahvaltı programında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Sultangazili kadınları kahvaltı sofrasında ağırladı.

YSK Derneğinden Sultangazi'li Kadınlara Kahvaltılı 8 Mart Kutlaması.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önem ve anlamına yer verilen programda Şerife bacı torunları, kadın kolları ve tüm Kahraman Kastamonulu kadınların kadınlar gününü kutlarız şeklinde açıklama yapıldı.

Genel başkan Yardımcısı ve aynı zamanda programın sunuculuğunuda yapan Fatih Sarul ve genel başkan Ahmet Kurukalıp birer selamlama konuşmaları yaptılar Ahmet Sertunç Hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ve kadına dair hadisler ile peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin kadınlar üzerine söyledikleri sözlerine yer verdi.

Ardından protokol üyeleri ve 75. yıl mahalle muhtarı aynı zamanda eski dernek başkanda olan Sedat Çetintaş genel bir değerlendirme yaparak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu il genel meclis üyesi Mithat Çelik ise 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak derneğe sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Sultangazi'nin Cep Televizyonu MERCEK TV

TIKLA BİZİ TAKİP ET 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER