Yüksel Güven Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Yüksel Güven Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Sultangazi'nin tanınmış simalarından ve aynı zamanda Ak Parti Sultangazi ilçe teşkilatı kadrolarında aktif olarak siyasi hayatına devam eden Has Güvenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep güvenin ağabeyi Yüksel Güven pazar günü sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi ile Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

60 yaşındaki Yüksel Güven burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabah saat 8:30 sularında hayatını kaybetmişti.

Vefat eden Yüksel Güven'in cenazesi daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınarak önce Adli tıp Kurumu'na sevk edilmiş ve burada yapılan incelemenin ardından ise akşam saatlerinde defnedilmek üzere memleketi olan Trabzon'un Akçaabat ilçesi Çal köyüne gönderilmişti. Güven ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda sevenleride cenazeye katılarak bu zorlu süreçte aileyi yalnız bırakmadı ve naaşı kendi köyü olan Çalköy'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Bizler de Sultangazi'nin Cep Televizyonu Mercek TV olarak başta değerli büyüğümüz Recep Güven ağabeyimiz ve ailesi ile sevenlerine baş sağlığı, vefat eden Yüksel ağabeyimize ise Allah'tan rahmet diliyoruz Rabb'imiz mekanını cennet eylesin Amin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER