Yunus Emre Muhtarı Tanrıverdi İBB'nin Yardım Kolilerini Neden Geri Çevirdi 

Yunus Emre Muhtarı Tanrıverdi İBB'nin Yardım Kolilerini Neden Geri Çevirdi 

Dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından il genelinde  olduğu gibi Sultangazimizde de 15 mahalle muhtarlığına isimleri muhtarlıklar tarafından önceden belirlenmiş olan ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmek üzere kumanya dağıtımı gerçekleştirildi.

Ancak 15 mahalle içinden 14'ü kumanyaları alıp dar gelirli ailelere ulaştırmak için çaba sarf ederken bir mahalle muhtarı ise yapılan bu yardımları geri çevirdi konu ile ilgili görüşüne başvurduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi ilçe başkanı Murat Poyraz ise konu ile ilgili bizlere bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Murat Poyraz Yunus Emre Mahalle Muhtarı Murat Tanrıverdi'nin neden gelen yardımları kabul etmediğini şöyle açıkladı.

Muhtarımıza sizin elinizdeki listeler ve biz de bulunan listeleri size teslim edelim bu dağıtımları muhtarlık olarak siz gerçekleştirin dedik ancak muhtar Tanrıverdi kolileri buraya koyarsam öğrenen herkes muhtarlığa gelip akın edecektir sosyal mesafeyi koruyamayız ayrıca ihtiyacı olan ve olmayan herkes bu kolilerden almak isteyecek dolayısıyla ben bu riski göze alamam diyerek İBB' nin göndermiş olduğu yardım kolilerini geri iade ettiğini belirtti.

Biz de Sultangazi Mercek TV olarak sayın muhtar Murat Tanrıverdi'ye yapmış olduğu bu davranışından soruyoruz kendinizi riske atmamak adına bu kadar ihtiyaç sahibi ailenin belkide günlerdir yolunu beklediği bir koli kumanyayı bile dağıtacak cesareti kendinizde göremiyormusunuz ? mahalle muhtarı olarak mahallenizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin hakkına girmiş bulunmuyormusunuz ?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER