Yusuf Kızıldağ; Çok Geç Olmadan Bu Uygulamayı Başlatmalı !.

İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile başta Avm ve Oteller olmak üzere bazı işletmelerin ( HES ) kodu Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden alınan kodun kullanılması şartı ile açık kalarak faaliyetlerine devam edebilme imkanı getirilmişti.

Yusuf Kızıldağ; Çok Geç Olmadan Bu Uygulamayı Başlatmalı !.

Bu süreçte oldukça zor günler geçiren esnaf başlatılan bu uygulamanın doğru olduğunu ve kendilerinide  kapsamaları dahilinde faaliyetlerine devam ederek on binlerce vatandaşın evlerine yeniden ekmek götürülmesinin önünün açılacağını belirtmişlerdi.

Gıda ve kahvaltı sektöründe ESENBAHÇE isimli işletmesinde bir çok çalışana istihdam sağlayan Sultangazi'li iş adamı ve Sultangazi belediyesi meclis üyesi Yusuf Kızıldağ' da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu konuya bir kez daha dikkat çekerek hatırlatmada bulundu.

Kızıldağ; yaptığı paylaşımda "AVM'lere, Otellere ve bunun gibi kurumlara verilen HES kodu ile müşteri kabul hizmeti çok başarılı ve doğru bir uygulamadır.
Aynı uygulamayı Restaurant ve Cafe'lerdede yaparak mağdur olan yaklaşık 1 milyon işletmeyi ve bu işletmelerden evine ekmek götüren milyonlarca personeli büyük sıkıntıdan kurtarmış oluruz.
Çok geç kalmadan bu uygulamayı başlatmalı milyonlarca insanı işine geri kazandırmalıyız saygılarımla" ifadelerine yer verdi.

Haber/ Hasan Tik

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2020, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER